Steeds meer vrouwen kiezen tegenwoordig voor permanente make-up en zien er daardoor dag en nacht verzorgd uit. Ook als ze hebben gesport, naar de sauna zijn geweest of hebben gezwommen…

Toepassingen voor permanente make-up

Permanente make-up is zeer geschikt voor als je allergisch bent voor gewone make-up. Ook als je het lastig vindt om jezelf op te maken of er vaak weinig tijd voor hebt, kan permanente make-up ideaal zijn. Onderaan deze pagina zie je enkele resultaten van mijn permanente make-up.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Het blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer! Het mooiste is wel als je jaarlijks (of elke twee jaar) een touch-up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd. Hoe vaak dat nodig is, is onder andere afhankelijk van jouw huidtype.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek leg ik alles uit en kijken we samen wat je wensen zijn. Ook contra-indicaties en wat je wel en niet mag na een behandeling wordt uitgebreid besproken. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Hoe gaat het een behandeling in zijn werk?

We zetten de wenkbrauwen, eyeliners of lippen altijd 2 keer in. Na de eerste behandeling volgt na 6 weken de vervolgbehandeling. De eerste week zal je pmu er erg donker uit zien. Als de korstjes eraf zijn zal dit zo’n 40 – 50% lichter worden.

Let op: De pmu mag de eerste 3 dagen niet nat worden! Je mag wel douchen of in bad maar zorg dat er geen water over je pmu loopt. Als dit wel gebeurd zal de kleur vervagen.

Permanente make-up Nederweert

Mijn salon vind je in Nederweert aan sluis 13. Op de grens tussen limburg en brabant. Ik volg met regelmaat masterclasses en de salon is GGD gekeurd. Ik werk met steriele naalden en goedgekeurde pigmenten. Je bent bij mij in veilige handen. Ik werk altijd met intentie om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. PMU moet je gezichtsuitdrukking accentueren en mooier maken. Het moet niet zo zijn dat mensen eerst je pmu zien en dan pas de rest van je gezicht.

De PMU behandelingen