Steeds meer vrouwen kiezen tegenwoordig voor permanente make-up en zien er daardoor dag en nacht verzorgd uit. Ook als ze hebben gesport, naar de sauna zijn geweest of hebben gezwommen…

Toepassingen voor permanente make-up

Permanente make-up is zeer geschikt voor vrouwen die allergisch zijn voor gewone make-up. Maar ook als je het lastig vindt om jezelf op te maken of er vaak weinig tijd voor hebt, kan permanente make-up ideaal zijn. Onderaan deze pagina zie je enkele resultaten van mijn permanente make-up.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Het blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer! Het mooiste is wel als je jaarlijks (of elke twee jaar) een touch-up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd. Hoe vaak dat nodig is, is onder andere afhankelijk van jouw huidtype.

Ik volg met regelmaat masterclasses en de salon is GGD gekeurd. Ik werk met steriele naalden en goedgekeurde pigmenten. Je bent bij mij in veilige handen.

De PMU behandelingen