Wil je vollere lippen, vind je ze niet symmetrisch genoeg of vind je het gewoon fijn als je lippen altijd mooi van kleur zijn?! Dan is permanente make-up perfect! Je lippen zien er altijd verzorgd uit en je hoeft ze niet meer continue bij te werken met lippenstift of een lippotlood.

Er zijn meerdere mogelijkheden, een mooi lijntje rond de lippen, of de gehele lippen. Tegenwoordig is full lips meest gekozen techniek. Dit zorgt voor mooie, volle, stralende lippen.

Tijdens de intake bespreken we al je wensen en kijken we wat het beste bij je past. Een natuurlijke kleur of een iets opvallendere kleur. Ook worden eventuele contra-indicaties besproken.

Hoe gaat het in zijn werk?

We zetten de lippen altijd 2 keer in. Na de eerste behandeling volgt na 6 weken de vervolgbehandeling. De eerste week zal je pmu er erg donker uit zien. Als de korstjes eraf zijn zal dit zo’n 40 – 50% lichter worden.

Het is het beste om de pmu zo droog mogelijk te houden. Uiteraard krijg je van mij een vettere crème mee die je erop mag smeren om het soepel te houden. Mocht je rietjes in huis hebben kun je deze gebruiken zo blijft de kleur het beste zitten.

Lippen genezen veel sneller dan wenkbrauwen of eyeliners. Meestal zijn binnen 5 dagen de korstjes eraf.