Wil je jouw huid echt verbeteren? Ga je niet alleen voor een ontspannende gezichtsbehandeling naar de schoonheidsspecialiste maar ook voor daadwerkelijk zichtbaar resultaat? Dan is Kelly’s Beauty en Bodycare de juiste salon.

Huidverbeterende behandeling

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling begint met een kennismaking en een goede huidanalyse. Op basis van je wensen en doelen kunnen we samen een behandelplan op maat maken. We bespreken daarbij welke gezichtsbehandeling geschikt is voor jouw huidtype en met welk merk we het beste kunnen werken. Ik werk voor huidverbetering met de merken HydroPeptideDermatude (onder andere bekend van de innovatieve Meta Therapy) en Nimue (ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen).

Behandelplan voor huidverbetering

In een behandelplan besteed ik ook aandacht aan de binnenkant. De huid is namelijk een reflectie van het functioneren van binnenuit. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling en voldoende opnamecapaciteit van de darmen zijn belangrijke voorwaarden voor een goede huidconditie. In sommige gevallen kan het bijzonder effectief zijn om de voedingssupplementen van Laviesage toe te passen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid.