Voor een doffe huid:

Als je last hebt van hyperpigmentatie of als je op zoek bent naar een prachtige natuurlijke gloed, is het belangrijk om producten toe te voegen met antioxidanten die verhelderen en beschermen tegen verdere pigmentatie. De nieuwste set van HydroPeptide, de Revamp Your Regimen-kit, is speciaal ontworpen voor iedereen die opheldering naar een hoger niveau wil tillen. De HydraFlora Essence is ontworpen om tussen je reiniger en serum toe te passen, en het bevat een overvloed aan antioxidanten afgeleid van groene thee, gotu cola en citrus extracten om je die extra heldere resultaten te geven. Ook inbegrepen in deze set is het Radiance Mask, een masker die geweldig is om twee keer per week te gebruiken en waarbij appelstamcellen worden gebruikt om zelfs hyperpigmentatie te verminderen. Ten slotte bevat de set een luxe formaat van de HydroPeptide Firma-Bright Booster, een 20% vitamine C-behandeling die je kunt mengen met al je huidige producten voor ongelooflijke verhelderende resultaten.

Voor een droge huid:

Wanneer je een probleem zoals een droge huid aanpakt, is het belangrijk om je dag- en nachtroutines te beschouwen als afzonderlijke maar even belangrijke onderdelen van het proces. Voeg gedurende de dag de Somnifera Root Mist die HydrO18 Activated water bevat toe, dit geeft je huid onmiddellijk een vocht boost.  ’s Nachts raden we aan om minimaal twee keer per week je gewone vochtherstellende crème te ruilen voor iets rijker, zoals ons Hydro-Lock-slaapmasker. Slaapmaskers houden je producten en vocht ’s nachts vast, waardoor actieve ingrediënten kunnen werken met je circadiaanse ritme. (dag & nacht ritme van je huid)

Voor een vette huid:

Een vette huid kan een moeilijk huidtype zijn om aan te pakken, omdat het vaak leidt tot acne en verkleuring van de huid. Het is belangrijk om je producten niet te overlappen, maar extra exfoliërende stappen toe te voegen, hierdoor wordt de cel vernieuwing verhoogd en wordt de vorming van puistjes voorkomen. We raden aan om twee keer per week een olie balancerend kleimasker zoals het Balancing Mask toe te voegen, met de exfoliërende 2-staps Polish en Plump Peel één keer per week om je huidskleur te verfijnen.

Voor een ouder wordende huid:

Een verouderende huid vereist een gestage rotatie van exfoliërende, actieve ingrediënten en vocht. Voor gespecialiseerde producten raden we aan om de Polish en Plump Peel één keer per week te gebruiken voor een verhoogde cel vernieuwing en ’s nachts Nimni Cream onder je gewone vochtherstellende crème te gebruiken. Nimni Cream is geformuleerd met ons gepatenteerde Collageen Support Complex dat de bouwstenen voor collageen levert, en het bevat ook retinol met vertraagde afgifte. Heb je ook nog een drogere huid, dan raden we je ook aan je moisturizer te ruilen voor een rijkere versie zoals Power Lift.