Ik zag vanmorgen nog op het nieuws dat er veel mensen zijn die willen afvallen. Maar afvallen, wordt je daar nu wel zo gelukkig van?! Vaak als mensen afvallen vallen ze juist af op de gebieden waar het niet nodig is. In het gezicht, borsten en ga zo maar door. Alle plaatsen waar je het nu net niet wil… Met cryolipolyse pak je juist de plaatsen aan waar je WEL af wil vallen.

Het is een alternatief voor liposuctie en je hebt er geen vervelende bijwerkingen van. Ik zie veel vrouwen in de salon die in de overgang zitten en die allemaal vet rond hun maag/buik beginnen te krijgen. Dit vet is er moeilijk af te krijgen met sporten en afvallen. Of de “lovehandles”. Ook altijd zo’n lastig gebied. Hier hebben mannen overigens ook vaak last van.

Vetcellen verwijderen

Cryolipolyse is het bevriezen van vetcellen. We gaan met een manuele kop over de huid die -10 graden wordt. Dit zorgt ervoor dat de vetcellen in de huid ongeveer tot 4 graden worden afgekoeld. Hier kunnen vetcellen niet tegen en deze gaan kristalliseren. De gehele cel gaat kapot en wordt afgevoerd naar het lymfesysteem. Doordat je tijdens een cryolipolyse-kuur veel water moet drinken plas je deze cellen uit. Je maakt geen nieuwe vetcellen meer aan. Onderliggende vetcellen kunnen groter worden als je na de behandeling weer kilo’s aan komt. Blijf je op hetzelfde gewicht dan zul je zien dat het weg blijft! Iedereen heeft wel een zone waar het lichaam wat meer vetcellen heeft, maag, buik, benen, billen enz. Deze gebieden kun je allemaal perfect aanpakken met de cryo. Zelfs de onderkin kun je ermee behandelen.

Met de Cryo21 (het apparaat waar ik mee werk) kunnen we ook de huid gaan verstevigen. Wat wel belangrijk is: als we behandelen op vetcellen heeft dit een blijvend resultaat (mits je op gewicht blijft). Wil je de huid verstevigen of cellulitis verminderen dan moet dit 1 keer per maand onderhouden worden.

Verwijderen van vetcellen

Zie je meteen resultaat?

JA! Na de proefbehandeling MOET er minstens 1 centimeter af zijn op de plaats waar we hebben behandeld. Indien dit niet het geval is mag je niet starten. Ik heb dit overigens nog nooit mee gemaakt, maar het kan zijn dat mensen die heel veel medicijnen gebruiken slechter reageren. Normaal moet er 2 weken tussen de behandelingen zitten. Bij mensen die veel medicijnen gebruiken laten we er 3 weken tussen zitten zodat het lichaam langer de tijd heeft om alles af te voeren.

Hoe gaat een kuur in zijn werk?

Als je na de proefbehandeling besluit te starten met een kuur krijg je de proef gratis. Je mag elke 2 weken een behandeling ondergaan mits er bij de intake niks geconstateerd is waardoor er langer tussen zou moeten zitten. Je bent dus in totaal minimaal 3,5 maand bezig voor je het eindresultaat behaald. Daarom is het verstandig op tijd te beginnen mocht je voor de zomer bikini klaar willen zijn.

Maak een afspraak