Permanente make-up wordt tegenwoordig heel veel gezet. Het accentueert je gezichtsvormen en zorgt ervoor dat je er altijd perfect uitziet. Goed voor je zelfvertrouwen! Daarom heb ik voor jullie even 8 redenen op een rijtje gezet waarom je moet stoppen met twijfelen en er gewoon voor moet gaan:

  1. Je hoeft niet meer elke dag te tekenen. De ene dag lukt het perfect en de andere dag zijn je wenkbrauwen niet gelijk, je eyeliners niet strak en je lipstick blijft niet zitten. Hier heb je nooit meer last van met Permanente make-up.
  2. Je hoeft ’s morgens niet meer eerder op te staan om je make-up te doen, je ziet er meteen goed uit.
  3. Met PMU accentueer je schoonheid en minimaliseer je imperfecties.
  4. Nooit meer met een blote billengezicht naar de sportschool of het zwembad. Sporten met make-up is nu eenmaal niet goed voor je huid! Je Poriën gaan open staan waardoor ze sneller verstoppen met een laag make-up.
  5. Je veegt het niet uit. Wrijf je door je ogen of over je wenkbrauwen? Geen probleem. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat er niks meer op zit.
  6. Het is helemaal veilig.(Mits je nakijkt of de salon een GGD vergunning heeft). Deze hebben wij uiteraard!
  7. Je bespaard geld. Make-up producten van kwaliteit zijn ook duur en het is een investering voor de langere termijn.
  8. Het is goed voor je zelfvertrouwen omdat je er altijd geweldig uitziet. Met sporten, zwemmen en zelfs als je net uit bed bent!
  9. Dit zijn toch genoeg redenen om permantente make-up te nemen?!

Wil je meer informatie?

Ben je overtuigd en wil je meteen een afspraak maken? Neem dan contact met me op via het contactformulier op de site (ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op) of bel naar 0651091543.

Terug naar overzicht