SkinDNA

Wat jouw huid ECHT nodig heeft

Heb jij (te) veel producten in de kast staan die je in een opwelling hebt gekocht, terwijl je eigenlijk niet weet of ze echt resultaat gaan geven? Ik heb de oplossing.
Met de SkinDNA test zie je wat jouw huid op genetisch niveau nodig heeft. Dit betekent dat je precies weet naar welke producten jouw huid hunkert en welke aankopen het geld dan ook echt waard zijn. Zowel qua supplementen als gezichtsproducten en de behandelingen waar wij samen voor kiezen. Dit gaat je een hoop geld besparen aan producten die je koopt, maar eigenlijk niet nodig hebt en niets voor je huid gaan doen. Ik hoor in de salon heel vaak voorbij komen dat mensen collageensupplementen slikken voor de versteviging van de huid. Maar wat als jouw huid niet verouderd door collageenafbraak maar door suikeropslag in de huid? Dan zijn deze supplementen dus weggegooid geld. Laat jouw DNA voor jou leidend zijn voor je keuzes! Hierdoor kun je kijken naar de oorzaak van jouw huidveroudering of -problemen.

Hoe gaat de SkinDNA test in zijn werk:

SkinDNA is een genetische test die inzicht in je risicofactoren opvijf categorieën in huidveroudering geeft. Dit op basis van een
diepgaand onderzoek in jouw DNA. SkinDNA genetische test is verrassend makkelijk zelf af te nemen. Je komt naar de salon, we verzamelen een monster van cellen uit de binnenkant van je wang met de DNA Collector. Na het afnemen van de SkinDNA test, sturen we deze anoniem en veilig naar Australië. Online vul je het vragenformulier in met gebruik van jouw persoonlijke code. Jouw cellen worden geanalyseerd in het laboratorium van SkinDNA in Australië onder strenge normen en toezicht. Jouw persoonlijke gegevens worden anoniem verstuurd aan de hand van jouw persoonlijke code.

Analyse van jouw DNA
Nadat de data is geanalyseerd, wordt een gebruikersvriendelijk rapport opgestuurd. Binnen 15 werkdagen na ontvangst van jouw
dna-sample met persoonlijke online vragenformulier, is jouw unieke rapport gereed. Het rapport wat je ontvangt is op basis van de analyse van 16
genetische merkers (SNP’s). De resultaten van de SkinDNA ®  test zijn verdeeld over vijf categorieën. In iedere categorie, score je een zogenaamd “algemeen risico percentage” . Op basis van jouw DNA uitkomsten.

En hoe dan verder?

In het SkinDNA rapport (20 pagina’s tellend) krijg je een persoonlijk advies waarmee jij een expert zult zijn over je huid en de behoefte van jouw huid. Je ontvangt advies op het gebied van benodigde ingrediënten in gezichtsverzorging, supplementen & vitamines en ondersteunende behandelingen.

Jouw genetische testresultaten worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke maatregelen voor een optimale huid op basis van jouw genotype. Jouw persoonlijke SkinDNA ®  resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst. Aan het einde van het rapport is er tevens een korte samenvatting van de eerste stappen die je kunt nemen in het samenstellen van een verzorgingsroutine voor je huid.

 

Wat heeft de SkinDNA test mij gebracht?


Toen ik zelf de SkinDNA test deed had ik al een vermoeden dat ik gevoelig was voor pigmentatie want in de zomer krijg ik veel sproetjes. Dit was ook een van de uitkomsten. Helaas scoorde ik qua glycatie (suikeropslag in de huid) ook niet zo goed. Dit betekent dat mijn lichaam suikers niet zo goed af kan breken en deze worden opgeslagen in de huid. Door een paar aanpassingen in mijn skinroutine kan ik hier nu wel echt rekening mee houden. Ook krijg je advies welke voedingsstoffen hierbij helpen. Ik slik nu een voedingssupplement waar stoffen in zitten die werken op de glycatie en de pigmentatie.

 
Wil jij ook een duidelijk beeld hoe je jouw huid echt gezond houdt? Maak dan een afspraak voor een SkinDNA test. Deze test is een eenmalige investering voor de rest van je leven. Want je DNA blijft 100% hetzelfde, je hele leven.