Wat is microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling worden er met kleine naaldjes op een hoge snelheid micro-kanaaltjes gecreëerd in je huid. Dankzij deze microkanaaltjes wordt er gebruik gemaakt van het natuurlijke herstelproces van je huid. Dit zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling is je huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur én worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor elke huidindicatie is er een geschikte oplossing te vinden.

Ik werk met de Neopen van Toskani. Dit is een van de weinig goedgekeurde medische microneedling apparaten.

Een microneedling behandeling is een veilige behandeling voor elk huidtype en is effectief bij:

  • lijntjes en rimpels
  • (acne)littekens en restacne
  • zonbeschadiging
  • hyperpigmentatie
  • onregelmatige huidstructuur
  • rosacea
  • vergrote poriën

Microneedling met de Neopen

De Neopen kan worden ingesteld op verschillende dieptes. De diepte van de behandeling is afhankelijk van de huid en indicatie.

Hoe ziet een behandeling eruit?

1. Na het reinigen van de huid wordt de huid lichtjes voorbereid met een exfoliant. Vervolgens wordt er een mesotherapie serum aangebracht die geheel wordt aangepast op de huid en indicatie.
2. De Neopen wordt over de huid bewogen en maakt daarbij gebruik van hele kleine naaldjes die fibrerend prikjes in de huid geven.
3. Aan het einde van de behandeling worden de overgebleven ingrediënten ingemasseerd in de huid voor een maximale opname.
4. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend masker, herstellende crème en SPF.

 

Microneedling Nederweert

Mijn salon ligt in Nederweert aan sluis 13. Dit is op de grens van limburg en brabant. Ik behandel veel klanten uit beide regio’s. Wil jij meer weten over microneedling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.