Liften zonder snijden

Veel mensen storen zich aan bepaalde lijntjes, vlekjes, rimpels en dergelijke in hun gezicht. Dit kan overigens ook op de rest van het lichaam, maar in ons gezicht willen we allemaal graag jong blijven. Althans, zo jong mogelijk.

Met Be lifted Plasma kunnen we door middel van plasma flitsen de huid laten verdampen en een beroep te doen op het zelf herstellend vermogen van de huid, waarna deze er zichtbaar jonger en gelift uit komt te zien. Tevens wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. Er komen geen botox of fillers aan te pas. Je huid gaat dit zelf doen.

De plasmaflitsen laten een klein korstje achter op de huid. (Zie foto). Deze korstjes verdwijnen binnen 5 tot 7 dagen vanzelf, waarna de huid er roze uit ziet. Dit is de nieuwe huid. Het is belangrijk dat deze goed beschermt wordt tegen de zon. Er wordt dan ook verwacht dat je hier regelmatig een SPF op smeert anders kunnen er pigmentvlekken ontstaan. De roze kleur verdwijnt in de weken die volgen en de huid wordt steeds strakker.

Wat kunnen we allemaal behandelen?

Eigenlijk kunnen we met deze behandeling heel veel behandelen. Maar om het even in het kort te omschrijven:

  • ooglift boven en onder
  • lijntjes en rimpels
  • littekens en pigmentvlekken verwijderen
  • steel- en ouderdomswratjes verwijderen.

Waarom Be Lifted?

Er zijn maar minimale bijwerkingen (2 dagen kan het wat gezwollen zijn en 5-7 dagen korstjes). Het is een korte, betaalbare behandeling en er wordt niet in je huid gesneden of geïnjecteerd. Het zorgt voor algehele verbetering van de huid en het resultaat blijft gemiddeld 2 jaar. Dit ligt er ook aan hoe je leefgewoonten zijn. Iemand die veel rookt zal sneller huidverslapping ervaren dan iemand die heel gezond leeft. Iedere huid is anders.

Terug naar overzicht