META Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept. En het is 100% natuurlijk!

Huidverbetering met Dermatude Meta Therapy

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. De perforaties gaan door de basale cellaag (waar de nieuwe cellen worden aangemaakt) tot in de bovenste laag van de dermis.

De methode stimuleert het natuurlijke herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de gemaakte microperforaties repareren. Dankzij deze huidvernieuwing wordt de huid steviger en krijgt deze meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Het verschil is al zichtbaar na één behandeling!

De Dermatude Meta Therapy zorgt voor huidverbetering zonder de kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Het is effectief, veilig en volledig natuurlijk. En er zijn geen ongewenste bijwerkingen bij herhaalde toepassingen op korte of lange termijn.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het resultaat na een kuur van 8 behandelingen.